Toimitusehdot

Toimitukset & hinnat

Toimitukset

Pölypussit, pölynimurinsuodattimet, heijastimet ja yksittäiset savustuspussierät toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin. Savustuspussilaatikot lähetetään postipakettina. Toimitamme tilaukset ilmoitetuin hinnoin vain Suomeen.

Toimitusaika

Ennen klo 14:30 arkipäivänä saapuneet tilaukset lähetetään samana päivänä, joten tilattujen tuotteiden pitäisi olla perillä parin arkipäivän sisällä.

Hinnat & toimituskulut

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät alv:n 24%.

Pölypussien, pölynimurinsuodattimien ja savustuspussien hintaan ei lisätä mitään käsittely-, postitus- tai toimituskuluja.


Toimituskulut heijastimille

  • Kirjetoimitus, postimaksu 0,80 €


Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön.

Täytä pakkauslistan palautuslomake ja laita se mukaan palautukseesi. Muista merkitä myös tilinumerosi maksujen hyvitystä varten.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksena tehtaallemme tutkittavaksi. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen muusta syystä, tarkista uuden tuotteen tuotenumero tuotesivulta ja merkitse se pakkauslistaan.

Palautusohje: Tuote palautetaan samassa pakkauksessa, jossa se on tullutkin.

Pakkaukseen laitetaan osoitetieto kohtaan merkintä:

Scan Dust Pölypussitehdas, palautuslähetys, tunnus 5007133,59803 Kesälahti

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme.

Muut toimitusehdot

Mitkään mainitut ehdot eivät poista asiakkaallemme lain ja säännösten mukaan kuuluvia oikeuksia mm. kuluttajansuojalaki.

Tilaaminen


Nettikaupastamme voit tehdä tilauksen valitsemalla valikoimistamme haluamasi tuotteet ostoskoriin ja lähettämällä tilauksen internetselaimella sähköisesti. Ohjeet verkkokaupasta tilaamiseen löydät tästä.

Tilaajan ikä


Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotta täyttänyt henkilö.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Korttimaksutavat:

• Visa
• Visa Electron
• MasterCard 
• Eurocard

Palveluhinnasto:

• Tapahtumakohtainen maksu: luottokortit 0,35 euroa + 2% provisio.

Mainonta


Verkkokauppamme ei lähetä suoramainoksia ilman asiakkaan suostumusta.

Pienimuotoisia markkinointi- tai informaatioviestejä voi olla mahdollisesti toimituksen mukana.

Tilauksen peruutus


Verkkokaupassamme sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilaus tilaamisen yhteydessä. Jos tilaus on lähtenyt meille, ota välittömästi yhteys meihin sähköpostilla ja ilmoita mahdollinen peruutus.

Asiakkuus & kirjautuminen


Tilauksen yhteydessä ohjelma luo asiakkaalle automaattisesti asiakkuustilin.

Asiakkuustilin voi luoda myös etukäteen (rekisteröityä).

Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä ja asiakkuustili voidaan tarvittaessa poistaa.


Tilausvahvistus

Asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse, mikäli tilauksen yhteydessä annettu sähköpostiosoite on toimiva ja virheetön.

Tietosuoja


Verkkokauppamme käyttää asiakastietoja vain tilauksen käsittelyyn, toimitukseen. Mitään asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta. Poikkeuksena mahdollisten väärinkäytöksiin liittyvien tietojen luovutus viranomaisille.
Lisätietoja tietosuojakäytännöstä ja muistakin verkkokauppaamme liittyvistä asioista tästä.